21 Ocak 2008 Pazartesi

Boston Celtics:109 New York Knicks:93


Nba gecesinin ilk maçıydı, tatsız tutsuz basit bir maç oldu.. Başladığı gibi bitti, Boston sürekli kontrol altında tuttu ve beklendiği gibi rahat bir galibiyet aldı.. Belki ilk maç kadar ezici olmadı ama yine de zorlanmadan galibiyete ulaştılar..

Maçı Kaan Kural - Murat Kosova ikilisi gayet iyi bir muhabbetle Nba Stüdyo tadında anlattıkları için yorumlarına ekleyebilecek çok fazla şey yok ancak takımlar hakkında bir iki sözüm olacak..
Öncelikle New York Knicks;

Yıllardır en sevmediğim takımdır Nba^de, basının basketbol oynatmaya çalıştığı, her oyuncusu ayrı bir olay olan sevimsiz bir takım Knicks.. Bu sene de Zach Randolph, Eddie Curry, Quentin Richardson ve Nate Robinson gibi şekilsiz oyuncularla kötü bir basketbol oynuyorlar.. Takımın yarısı gereğinden fazla kilolu, hareket etmekte zorlanıyorlar, isteksiz-anlamsız bir basketbol oynuyorlar.. Zach Randolph, Jamal Crawford gibi adamlar iyi istatistikler tuttursalar da oyuna katkıları istatistiklerine yaklaşamıyor bile, bugünkü maçta da bu ikili 20 sayıların üzerinde oynadılar ama rakibe yaklaştıkları noktalarda oyunda yoktular..

Boston için de kısıtlı şeyler söyleyebilirim.. Güzel bir takım kimyasına sahipler, seçtikleri yıldızlar takım oyununu iyi oynayıp, oyunun iki yönünde de mücadele ediyorlar.. Garnett zaten ligin sayılı adamlarından, Allen-Pierce ikilisi de maçı istedikleri gibi çevirebiliyorlar.. Bugün de istedikleri zaman devreye girerek maçı alıp götürdüler, Play-off^lara kadar fazla yorulmazlarsa maçta Murat Kosova^nın da belirttiği gibi doğuda Detroit-Boston serisi efsane olabilir ancak Lebron da bu sene Cavs ile araya girebilir..

Not: Murat Kosova^nın Eddie Curry^nin ribaund sorunu ile ilgili söylediği "saksı koysan daha çok düşer" yorumu geceye damgasını vurdu, çok güldük..

Hiç yorum yok: