21 Mart 2008 Cuma

Beko All-Star 2008


Basketbolu ve All-Star organizasyonlarını severim, ülkemizde yapılan All-Star maçlarının da neredeyse tamamına gittim, bu kez gitmiyorum ve nedeni yine gidebilecek mesafede olması sanırım.. Bir İstanbul^lu olarak ligin yarısının burada oynandığını ve ilginin de en az bu şehrimizde olduğunu görebiliyorum, buna karşılık ankara ve izmir az sayıdaki takımlarına çok iyi sahip çıkıyorlar, Balıkesir ve Antalya gibi şehirler de önemli destek veriyorlar, ama iş yıldızlara ve organizasyona gelince olay hep İstanbul^da kalıyor.. Artık All-Star^ı her sene farklı şehirde görmek istiyorum.. Abdi İpekçi^de her yıl sıralamanın hiçbir anlamı yok, tabi farklı şehirlere oyuncuları gönderme konusunda sorun yaşıyorsanız bilemiyorum..
22 Mart Cumartesi günü daha önce de belirttiğim gibi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak mücadele, öncesinde Yalın konseri var ki sanırım izleyici profilini bu kadar yanlış belirleyebilir federasyon, tebrikler.. Yine Smaç ve üç sayı yarışmaları var, kadroları ve tam katılımcılar listesini Ntvspor^dan görüntüleyebilirsiniz, buraya yapıştırsam kötü durur.. Kadroda Damir Mrsic yok, sadece üç sayı yarışmasına katılacakmış, bence bu sene Türk yıldızlar kadrosunda görseydik güzel olurdu, basketbolu bırakmadan böyle bir şey yapılabilirdi..


Yarın saat 14:00^den itibaren Ntv ekranlarından All-Star etkinliklerini takip edebilirsiniz, haftasonu yazacaktım o bile olamadı, tek gün..

1 yorum:

farawaysoclose dedi ki...

Mrsic "özel işleri" sebebi ile 3 sayı yarışmasına da katılmadı. çok ayıp!! biz özel işlerimizi bahane edip maçları izlememezlik yapıyor muyuz??
bir de, Ergin Ataman yabancı-yerli maçından önce yine iddialı konuşmuş, şu adamdaki hırsın bir sonu yok galiba :))