1 Nisan 2008 Salı

Montepaschi Siena - Fenerbahçe Ülker Maç Öncesi


Saat 21.30^da Kanal 24 ekranlarında oynanacak mücadele. İlk maçın deplasmanda olması bana göre avantaj ancak garip yönetilen bir takım olan Fenerbahçe içerde de anlamsız şekilde zorlanabiliyor, Siena serisinde zorlanması doğal olsa da kendisine oranla zayıf takımlara karşı da bir panik içinde oynuyor maçlarını. Sanırım seyirciyi görünce Tanjevic heyecanlanıyor ve "bu kadar insanın ruh sağlığını bozma şansını kaçıramam" diyerek garip şeyler yapmaya başlıyor.

İlk maça gelirsek, rakibin sert savunmasına karşı Fenerbahçe^nin yine "allah ne verdiyse" hücumlarındaki yüzdesi önemli olacak. Damir Mrsic ne durumda bilmiyorum ama maçın gidişatına göre yüzdeli şutları her şeyi değiştirebilir. Oynayıp oynamayacağı tam olarak belli olmasa da oynarsa sert savunma karşısında Solomon^ın çıldırmaması gerekiyor, ayrıca James White^tan da bu maçta bir patlama bekliyorum..
Buradan bir galibiyet koparsa Fenerbahçe hiç fena olmaz, ikinci maçta İpekçi^deki yerimi alırım.. Güzel olsun akşam, iyi basketbol oynayalım güzel bir skorla ayrılalım..

2 yorum:

farawaysoclose dedi ki...

nazar değmesin, Mrsic (şimdilik) çok iyi!

Unknown dedi ki...

Keşke takım skor yönünden biraz daha Mrsic^e yüklenseydi, o sayı atmaya başladı mı Bruce Bowen bile tutamaz aslında, Solomon kötüydü dün.