18 Nisan 2008 Cuma

Most Improved Player


Mvp kadar heyecan veriyor bu ödül, hatta adayların bolluğu ve Hidayet Türkoğlu'nun da güçlü bir aday olması ile daha da heyecan verici..

Hedo'nun karşısında önemli adaylar var, Chris Paul Mvp olamazsa Mip için de adı geçiyor ancak bana kalırsa vermemeliler, oyununda inanılmaz bir fark yok, ayrıca böylesi bir gelişimin beklendiği bir oyuncu, potansiyeli var.. Diğer yanda Chris Kaman var, istatistiksel anlamda uçmuş durumda ama Elton Brand'in bütün sezon yatması onun istatistiklerini yukarı çekti.. Caron Butler ise Arenas olmadan takım lideri olduğu için önemli adaylardan ancak istatistikleri yine Gilbert'ın olmaması fırlatıyor.. Andrew Bynum var ama sezonun yarısında olmaması büyük eksiklik, hatta başladığı gibi devam edebilse ve sakatlanmadan sezonu bitirseydi kesinlikle ödülü kazanırdı.. Hornets'li David West, Boston'lı Rajon Rondo, Toronto'lu Calderon, Portland'lı LaMarcus Aldridge iyi sezonlar geçirdiler..

Gönlümüzde Hidayet var. Bu sezon muhteşem oynadı, all-star seçilememesi büyük hataydı ama normal sezonun son ayında doğu konferansının en iyi oyuncusu seçildi, sezon içinde de iki hafta üst üste haftanın oyuncusu ödülleri aldı.. Genele baktığımızda yanına Rashard Lewis eklenmesine rağmen ortalamalarını arttıran ve kendisi ile beraber takımını da yukarılara taşıyan bir Hidayet söz konusu.. Ayrıca maç sıkıştığında yaptıkları ve son saniyelerde aldığı maçlar da ortada.. Pek objektif yaklaşamasam da Hidayet favorim, alsın isterim..

1 yorum:

keymark9 dedi ki...

daha önce de dediğim gibi bana kalırsa ödülü en çok hakeden iki kişiden birisi hido'dur. diğeri ise caron butler. evet takım başarısı söz konusu ama koca sezonu sakatlıklarla geçirmiş bir takımı taşımak da hiç kolay iş olmasa gerek. oyun butler'a gider. ne kadar türk olsak da mantığımızı da kullanmak lazım