23 Nisan 2008 Çarşamba

Nba Playoffs #3


Dün gece oynanan üç maçla devam etti Nba Playoffs 2008, Dallas tahminimde biraz iyimser olmuşum sanırım, Hornets ve Chris Paul sağlam gidiyor..

New Orleans Hornets: 127 Dallas Mavericks: 104 (2-0)

Dallas ilk iki maçtan birisinde galibiyet çıkartmalıydı ama galibiyet çıkaramasa bile böyle ağır bir yenilgi beklemiyordum.. Chris Paul 32 sayı 17 assist yapmış, daha da bir şey bekleyemezsin sanırım bir guarddan.. Jason Kidd takviyesi beklenen etkiyi yapamadı Mavs için..

Orlando Magic: 104 Toronto Raptors: 103

Orlando berbat yüzdelerle oynamış, Hido ve Lewis üç sayılarda resmen batırmışlar ama Nba'in en büyük pota altı gücü Dwight yine 29 sayı 20 reb gibi inanılmaz bir maç çıkartmış.. Bu adam 2020 ortalamalarla playooff bitirebilir.. Seri 4-0 olur diyordum, aynen devam ediyor düşüncem..

San Antonio Spurs: 102 Phoenix Suns: 96

bu seri efsane olmaya aday, suns buradan galibiyet çıkartamadı ama 4-3'e uzayacak gibi.. Asla Spurs hafife alınmamalı çünkü Duncan ve tayfası playoff düdüğü çaldığı anda dellenip çok manyak oynayabiliyorlar.. Duncan-Parker-Gino üçlüsü muhteşem oynamış.. amare yetmemiş doğal olarak, Nash'in biraz daha havasını bulması gerekiyor..

Hiç yorum yok: