24 Nisan 2008 Perşembe

Nba Playoffs #4


Dün gece yine üç maç vardı, ikisi doğu birisi batı konferansından, ilk turlar tüm hızıyla devam ediyor, seriler biraz daha hızlı bitecek gibi..


Detroit Pistons: 105 Philadelphia 76ers: 88 (1-1)

Detroit işi sıkı tutunca farklı bir galibiyet gelmiş, zaten ilk maçın da bu tarz skorlarla bitmesi gerekiyordu ancak tecrübeli Detroit erken havaya girince 76ers cevabı yapıştırmıştı.. Şimdilik 1-1 olan tek seri ama saha avantajı Phila'nın olmasına rağmen 4-1 ya da 4-2 biter gibi geliyor, Detroit bu turda ne kadar zorlanırsa diğer turlarda şansı o derece azalır.. Detoit'te herkes standatlarında oynarken Phila'da Igoudala ve Dalembert hayal kırıklığı yaşatmış..

Boston Celtics: 96 Atlanta Hawks: 77 (2-0)

Boston sahada iki antrenöre sahip olduğundan işleri boşlamak pek onlara göre değil.. Kevin Garnett yüzük şansını zora sokacak her şeye karşı savaşıyor, bu yüzden bu turu ışık hızıyla geçip önlerindeki rakibe bakacaklar gibi.. 2-0 oldu 4'e yolu var.. Boston beklenen oyunu oynamış, Hawks'ın maç boyu hiç üç sayı isabeti yok, nerde All-Star Joe Johnson?

L.A Lakers: 122 Denver Nuggets: 107 (2-0)

Denver ilk maçta savunma olayında çığır açan yeni taktiği ile Nba izleyicilerine tarihi bir playoff maçı izletmişti.. "Boş bırak kaçırırlar" taktikleri tutmayınca George Karl bile "utandım" açıklamaları yapmıştı.. Bu maç ders almadıklarının kanıtıdır, Lakers süpürecek gibi.. Hatta Fenerbahçe Ülker bile 2-3 maç alabilir bu Denver'dan.. Berbat savunmaları Camby'nin ödülünü de elinden aldı, basketbolu yeniden öğrenmeleri gerekiyor, çift taraflı bir oyun bu.. Kobe 49 sa 4reb 10as yapmış ki ne desem bilemiyorum, bu adam atmak isterse kendisinden 4-5 sınıf aşağıdaki Melo çocuğu ile oyun oynar.. Tartışmasız normal sezon Mvp'si olan Bryant final serisine de takımı taşıyıp çifte Mvp olabilir, böyle oyna canımı ye..

1 yorum:

keymark9 dedi ki...

boston ve detroit için yorum yapmaya gerek bile yok. rakipleri kendi kalibrelerinde değil, oynamak istedikleri an rahat galibiyet alıyorlar. denver'a gelince 2 maçta yenilen 250 sayıyla gözüme girdiler. tamam anladık savunma yapma amacınız yok ama biraz deneyin bari adam çıkıp 27/18'le (yüzde 67)49 sayı atıyor dur diyen yok. allahdan odom kötü bir gün geçirmiş yuksa playoff tarihinin en büyük facialarından birisi olurdu.