27 Nisan 2008 Pazar

Nba Playoffs #7


Gecikmeli oldu ama dün Nba Playoffs dört maçla devam etti, Atlanta gecenin sürprizini yaptı..

Orlando Magic: 106 Toronto Raptors: 94

Orlando döndü, bu kez öyle fırtına gibi giremediler maça.. Hatta seride ilk kez geriden geldiler ve maçı kazanmayı bildiler.. Hidayet pek iyi bir maç çıkaramasa da Dwight ve Lewis iyi katkılar yaptılar.. Calderon - Tj Ford ikilisi çılgn atamayınca iş yine Bosh'a kaldı, o da 39s 15r ile elinden geleni yaptı ama bu seri 4-1 biter.. Orlando çok daha üstün durumda..

L.A Lakers: 102 Denver Nuggets: 84

İlk iki maçta ortalama 125 sayı yiyen Denver bu kez biraz savunma denedi, ancak sezonun en düşük rakamlarından birisinde kalınca yine farklı yenilgi geldi.. Denver iki işi aynı anda yapamayan oyuncular ordusu gibi, olayın sadece tek tarafına konsantre olabiliyorlar.. 4-0 bitecek gibi, baştaki heyecan da kalmadı..

Boston Celtics: 93 Atlanta Hawks: 102

Onurlu Atlanta bir maç alsın istiyordum.. O yüzden çok sevindim bu sonuca, Garnett harika oynasa da yetmemiş.. Zaten Boston'ın kaybettiği maçlarda Garnett istatistiksel olarak daha yukarda olacak, yenilgiyi kabullenemeyen bir adam, artık Boston ile kaybetmeye de tahammülü yok.. Boston açısından kötü oldu bu yenilgi, daha hızlı geçip beklemeleri lazımdı.. Atlanta'nın güveni geldi..

Houston Rockets: 82 Utah Jazz: 86

4-1 bitecek bir başka seri.. Houston'ın şansı çok az, belki Yao olsaydı çekişme olabilirdi bu seride ama sakatsız ve playoff'a sorunsuz gelen bir Jazz karşısında hiç şansları yok.. Belki bir maç daha alabilirler ama işleri çok zor.. T-Mac ile Alston'ın coşması lazım.. Mehmet ribaundlarda oldukça istekli, oyunu da gittikçe yükseliyor, biraz daha savunmaya odaklansa ve hücumda da dışarıya kaçmaktan vazgeçse iy bir pota altı silahı bile olabilir, playoff istatistikleri iyi seviyede..

Hiç yorum yok: