28 Nisan 2008 Pazartesi

Nba Playoffs #8


Cleveland - Washington maçının ilk yarısı ile San Antonio Spurs - Phoenix Suns maçının ilk yarısını izleyebildim, Suns inanılamz agresif savunmayla başlamıştı, sonucunu görmüşler, dün gece de dört maç vardı playoff'ta..

Washington Wizards: 97 Cleveland Cavaliers: 100 (1-3)

Son hücumları en iyi oynayan oyuncu olduğunu iddia eden Gilbert Arenas son saniyede üç sayıyı kaçırdı ve maç böyle sonuçlandı.. Maç boyu Lebron iyi gözükse de maçı getiren Delonte West adamının bulduğu üç sayılardı.. Tek bir süperstara sahip takımları yenerken yan oyuncuları da savunmayı unutmamak lazım, aynı seviyede olmasalar da Chicago Pippen-kukoc gibi adamları durdurduğunda yeniliyordu.. Gibson-West gibi adamlar sorun çıkartıyorlar, seri için kötü oldu.

Phoenix Suns: 105 San Antonio Spurs: 86 (1-3)

San Antonio 3-0 öne geçtiği bir playoff serisini kaybetmez, ancak Suns 3-0'dan seri alabilir.. İşte bunlar kurcalıyor herkesin aklını, özellikle dünkü maçta ilk çeyrekte yaptıkları savunma ve gösterdikleri azim inanılmazdı.. Bloklar havada uçuştu, sertlikten kaçmadılar ve son yıllarda hiç görmediğimiz kadar agresif bir oyun ortaya koydular.. Maç aslında daha ilk periyotta, hatta hava atışı ile kazanılmıştı.. Spurs'un geriye dönüş çabaları yetersiz oldu.. Açıkçası benim hala umudum var.. Nash'in 4 assist yaptığı, Amare'nin 7 sayı attığı bir maç böyle bitiyor, düşünün potansiyeli..

Philadelphia 76ers: 84 Detroit Pistons: 93 (2-2)

Detroit yorulmaya devam ediyor, bu seriyi öyle ya da böyle geçmesini bilirler ancak evlerine erken dönerlerse de sebep 76ers olur.. Beklenenden fazla mücadeleci çıktılar açıkçası, hatta dün kötü bir üçüncü periyot oynamasalar Pistons ilk turda yolcu bile olabilirdi..

Dallas Mavericks: 84 New Orleans Hornets: 97 (1-3)

Sona yaklaşan bir başka seri daha.. Jason Kidd Dallas adına beklenen etkiyi yapamadı, takas sonrasında batıda zirveye aday gösterilen Dallas yine ilk turdan sonrasını göremeyecek gibi.. Kidd hücumda takıma ritm kazandırmak yerine olan ritmi bozdu gibi, Harris ile daha heyecanlıydı Dallas hücumları.. İki takım da 12 assist ile maçı tamamlamış, kilit maçtı epey zorlanmışlar, New Orleans buradan vermez seriyi..

1 yorum:

keymark9 dedi ki...

bu skorlarla 3 seri çoktan bitti sayılır. cavs ve hornets kesin gibi. suns için belki bir umut var ama deplasmanda 2 maç kazanmak zorundalar bu nedenle imkansıza yakın.