29 Nisan 2008 Salı

Nba Playoffs #9


Dün gece üç maç vardı, iki seri sona erdi. Orlando 14 yıl sonra ilk defa playoffta tur atladı.. Lakers, Denver'ı süpürüp evine yolladı;

Toronto Raptors: 92 Orlando Magic: 102 (1-4)

Playofflarda ilk tur atlayan takım Orlando oldu.. Serinin de buraya varacağı belliydi, beş maçlık serinin üçünde 20s 20r üzerinde oynayan bir Dwight Howard varken sadece Chris Bosh ile maç kazanamazsınız.. Toronto guardlarının iyi oynadığı tek maçı kazanabildi, onun dışında serinin tüm kontrolü Magic'in elindeydi.. Hedo düşük bir saha yüzdesiyle oynadı ama neredeyse bir triplle double yapıyordu..

Boston Celtics: 92 Atlanta Hawks: 96 (2-2)

Zayıf bir takıma ümit verirseniz sahada her şey eşit olur.. Atlanta herkesi şaşırtmaya devam ediyor, Joe Johnson nihayet all-star olduğunu hatıladı ve Boston'ı fena benzetti dün gece.. Eminim Garnett çıldırmıştır, Hawks geçse turu ne muhteşem olur.. Heyecanla bir sonraki maçı bekliyoruz, Celtics alırsa artık 4-2 bitirir bu seriyi..

L.A Lakers: 107 Denver Nuggets: 101 (4-0)

Süpürülen ilk takım Denver oldu.. Aslında serinin başında Lakers dış savunmacılarının Iverson-Melo ikilisini tutmakta zorlanabileceğini düşünüyordum ancak o savunmacılar bile karşılarında savunma görmeyince hücumda aslan kesildiler.. İlk turların en iyi basketbolunu oynayan ve Nba'in tartışmasız en iyi oyuncusuna sahip olan Lakers ezdi geçti.. Denver seneye ilk beşine bir savunmacı monte etmeyi düşünmeli, ayrıca Carmelo Anthony ciddi anlamda "overrated" bir oyuncu..

Hiç yorum yok: