25 Nisan 2008 Cuma

Pete Williams

Basketbolu sevmemi sağlayan oyuncular listesinin tepesinde yer alır, imza aldığım ilk oyuncudur kendisi.. 2.00 olmasına rağmen inanılmaz sıçrama yeteneği sayesinde her yerden smaç vurabilen, koyduğu bloklarla rakibi oyundan düşüren muhteşem bir oyuncuydu.. Boyu pek ideal olmasa da 4 numara oynardı ve hakkıyla da yerine getirirdi görevlerini.. Ülkemize Fenerbahçe getirmesine rağmen ben onu Ülkerspor formasıyla tanıyıp sevmişimdir.. Smaç denen güzelliği ilk olarak ondan gördüğümü de söyleyebilirim..

Kendisi İsmet Badem'i de çok gaza getiren oyunculardandı, yanlış hatırlamıyorsam Ülkerspor - Magic Allstars maçında bastığı smaç için İsmet abi uzun süre "üçlükten bastı, yeniden göstersin vallahi üçlükten bastı" gibi açıklamalar yapmıştı maç içinde, hakkı da vardı, basmamıştı ama basabilirdi Williams, gözümüzde öylesine yüksekteydi..

Ondan sonra rahmetli Conrad McRae daha sonra da Marcus Haislip aldı bu ligin hava yolları ihalesini, hepsi gitti şimdi uçan kaçan yok, şu sessiz sakin anlarda da doğal olarak aklıma geldi.. Lary Richard ile ligimizin efsanelerindendi, keşke videolarını falan bulabilsek de ansak o günleri, ayrıca fotosunu bulan olursa yorumla yollasın da ekleyeyim..

Hiç yorum yok: