7 Nisan 2008 Pazartesi

Serdar Apaydın


Bu sene Fenerbahçe Ülker benchinde hemen Tanjevic'in arkasında görüyoruz kendisini, hatta sezon başında gittiğim bir maçta oyuncular ısınırken görünce heyecanlanmıştım, keşke Tanjevic'in önünde görsek, ama daha zamanı var..

Serdar Apaydın basketbolumuz için asla çok önemli bir oyuncu olmamıştır, çok da bir şey değiştirmemiştir belki ama görev adamlığı ve kritik dakikalarda skor yapabilme gibi özellikler o ve Volkan Aydın sayesinde var olmuştur.. Kendisi gayet agresif bir adamdı aslında, şimdi tam hatırlayamadığım bir Avrupa maçında rakibinin boğazına yapışmış, maç içinde birkaç kez daha adama gerilmişti.. Orhun - Harun ikilisinin arkasında bazen de yanında oynayan Serdar ligimizde en iyi altıncı adam ödülü verilse en az 4-5 kez kazanırdı.. Üç sayı atışı gayet estetik olan ve en az Harun kadar da rahat şut sokan bir adamdı, şimdi yardımcı antrenör olmuş ve hala basketbolun içinde.. Fenerbahçe ve Ülkerspor'da oynayan Serdar Apaydın'ın bu iki takımın birleşmesinden sonra soluğu benchte almasını doğal karşılamalıyız, severim bu adamı..

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Serdar hem önemli hem oyunun gidişatını takımı lahine çevirebilen bir oyuncu olmuştur. Temiz bir bilek ve şahane üçlüklerini nasıl unutabiliriz. ne yazık ki zaman ve yaşı gereği tadına doyamadığımız oyununu artık seyredemiyeceğiz. Şu anda yapmakta olduğu antrenörlüğünde disiplin, bilgi ve hırsını talebelerine yansıtmasıyla çalıştırdığı takıma büyük yetenekler kazandıracağına eminim. Kendisine başarılar dilerim.