3 Nisan 2008 Perşembe

Serkan Erdoğan


Dün oynanan ve Efes Pilsen'in 95-85 üstünlüğü ile biten Hapoel Holon hazırlık maçıyla sahalara dönen oyuncu.. Gençliğinin önemli bir kısmını geçirdiği Tofaş takımında Tolga Öngören benzeri bir 1-2 olacağını düşünürken daha sonra kapağı attığı Ülkerspor ve Tau'da skorer kimliğe bürünen, bir dönem de İbrahim Kutluay ile birlikte A Milli Takımın en önemli şutörü olan ilginç bir oyuncu Serkan..

Basketbol kariyeri doping cezası öncesi ve sonrası olarak ayrı ayrı değerlendirilebilir, ceza öncesi daha az süre alan ve savunmada gayretli, oyun kurucuya yatkın bir izlenim verirken ceza döneminin sonrasında çılgın bir şutör olmuştur.. Aslında aldığı ceza ona yaramış, antrenmanlarını takımla beraber sürdürmüş ve kendi başına günlerce şut çalışmıştır, bu çalışmaların da meyvesini sahalara döner dönmez almıştır..

Şimdi yabancılarının gidişi ile dağılan Efes Pilsen'de sezon sonuna doğu sağlıklı biçimde oynamaya başlarsa önemli bir etki yapar diye düşünüyorum.. Durumu Washington Wizards'ta bütün sene sakat olan ve Play-Off öncesi dün ısınma turuna başlayan Gilbert Arenas gibi.. Umarım sakatlıktan sonra toplaması kolay olur, sezonu kapattığı söyleniyordu..

1 yorum:

kimene dedi ki...

serkan, az bir olalisilik olmakla beraber, eger sakatlik sonrasi takimin skor yukune omuz verip, efes'i, icine dustugu vasatlik krizinden cikarirsa, gorunen tek arzusu evine donup nba'de saglam bir is bulmak olan platt'e okkali bir kapak olur.

belki de tarihinde ilk defa, efes pilsen'e olan sempati bayagi bir azaldi yurtdisi maclarinda, sirf amerika'lilardan mutesekkul bir takim kurdugu icin.

bir de, gilbert arenas'in donusu var ki, buna en cok play-off'larda wizards ile eslesecek takim sevinecektir. butler'in hakkettigi takim liderligini elinden almaya calisacagina kesin gozuyle bakiyorum; egolar bir carpisti mi da, ne arenas kalir, ne butler (jamison'in sessiz kalacagini sanmiyorum), ne de wizards. hal boyle iken, umarim, arenas'li agir aksak bir wizards ile eslesen takim magic olur. hidayet icin de, onu all-star'a secmeyenlere verilecek iyi bir cevap firsati olur.