3 Mayıs 2008 Cumartesi

Nba Playoffs #13


Cleveland Cavaliers: 105 Washington Wizards: 88 (4-2)

Son üç senede olduğu gibi yine bir değişiklik yok, Cavs Wizards'ı elemeyi başardı.. 4-2 bitti seri ama başındna beri bir türlü Washington olaya dahil olamadı.. Arenas'ın olmaması ya da olur gibi yapması kötü oldu, takımın ritmi bozuldu ve Lebron karşısında özel olarak bir şeyler yapma çabaları da seriyi kaybetmelerine neden oldu.. Eddi Jordna gider mi bilmem ama bir kan değişimi gerekiyor gibi..

Boston Celtics: 100 Atlanta Hawks: 103 (3-3)

Atlanta Boston'a ecel terleri döktürmeye devam ediyor.. İlk turlarda yedinci maça uzayan tek seri de bu oldu, kimse beklemiyordu açıkçası Hawks'tan böyle bir mücadele.. Yedinci maçta kazanmaları çok zor olsa da bu seneki playoff tecrübeleri ilerki sezonlar çok işlerine yarayacak.. Yine de yedinci maç farklıdır, favorisi olmaz, o yüzden umarım Hawks geçer turu!

Houston Rockets: 91 Utah Jazz: 113 (2-4)

4-2 biten bir başka seri.. Arada Jazz kontrolsüz maçlar çıkartsa da işin bu yönü belliydi açıkçası, bu seriyi Houston'ın kazanma olasılığı hiç yoktu ve beklenen oldu.. Mehmet geçtiğimiz seneden farklı olarak playofflarda normal sezon performansının üzerine çıktı, yavaş yavaş vites arttırıyorlar, Lakers karşısında şansları var..

3 yorum:

baha dedi ki...

Bence de Utah'ın Lakers karsisinda sansi olmamasi gibi bir durum soz konusu degil. Hatta nacizane fikrim o eslesmede favorinin Utah oldugudur.

erenbatum dedi ki...

arkadaşlar bence utaha bu kadar değer vermeyin neticede karşılarındaki lakers ve lakers her zaman favori

keymark9 dedi ki...

boozer dingili bu seride oynadığı gibi oynarsa utah'ın işi çok zor. ve bana kalırsa lakers-spurs diğer taraftan da boston-detroit gelip lakers-detroit finali olacak gibi duruyor...