5 Mayıs 2008 Pazartesi

TBL Playoffs #1


İlk maçlar birbirine çok yakın skorlarla bitti, 1-8 hariç tüm eşleşmelerin sonuçları kesin değil, her takım birbirini eleyebilir. Karşıyaka gibi bir renk var, Türk Telekom-Galatasaray gibi Avrupa kupalarına yakışır bir eşleşme var.. Güzel bir lig oldu Tbl, playofflar da harika olsun..


Beşiktaş Cola Turka: 85 Banvit: 81 (2-0)

1-0 başlayan tek seri buydu ve Beşiktaş ilk maçı alarak seriyi 2-0'a getirdi. Sezonun en iyi ekiplerindne olan Beşiktaş Banvit'e bu seriyi vermez, hatta bir maç bile vermez.. 3-0 bitecek gibi, şu oyuncuların alacakları adam gibi ödense şampiyonluğun en önemli favorisi de Beşiktaş..

Efes Pilsen: 73 Pınar Karşıyaka: 79 (0-1)

Karşıyaka favori.. İlginç ama öyle, ligin ikincisi Efes saha avantajını daha ilk maçta kaybetti.. Zaten Efes'in yabancıları sezon sonunda gönderileceklerini biliyorlar ve ruhsuz bir oyun oynuyorlar, Penn-Hutson ve Gregory sezon bitse de gitsek havasındalar.. Efes Pilsen'i böyle karaktersiz bir oyun oynarken izledim ya, ne desem bilmiyorum.. Karşıyaka seyicisi ve inancı ile dağıtacaktır, zaten bu seriye 1-0 önde başlamaları gerekirdi, hakem hatalarını unutmadık..

Fenerbahçe Ülker: 78 Antalya B.Ş.B: 73 (1-0)

Solomon olmadan biraz da Mrsic'in ekstralarıyla kazanmasını bildi Fenerbahçe ve 1-0 öne geçti ama Orhun Ene'nin takımı saha avantajını en iyi kullanan takımlardan, bu serinin 3-2'ye yolu var, heyecanlı olacak.. Antalya Doğan Hakyemez'e rağmen organizasyon olarak çok sevdiğim bir oluşum. Orhun Ene-Altar Turçkol ikilisini oyuncuyken de severdim, umarım elerler Fenerbahçe'yi, bu ligin böyle şeylere ihtiyacı var..

Hiç yorum yok: