25 Haziran 2008 Çarşamba

Birleşme Hikâyesi

Madde Madde Saçmalıklar;

1- İki takım da geçtiğimiz sene Uleb Cup'ta mücadele ettiler ve iyi sonuçlara imza attılar, ikisini birleştirince Euroleague hakkı kazanmıyorlar ve zaten tek başlarına Uleb Cup alabilecek durumdalar, ya da bir iki transferle gelebilirler.

2- Türk Telekom Ankara'dır, Ankara da Telekom'dur. İzleyicisi vardır, renk getirir, Galatasaray'la birleşince onlar da İstanbul takımı olacaktır, yazıktır günahtır.

3- İki takımın sözleşme imzalamış toplam 16 oyuncusu vardır, bunlara yazıktır, bir kısmı dağılmak zorundadır.

4- Galatasaray Cafe Crown daha önce Ülker'in "Basketboldan çekiliyoruz ama üç büyükleri destekliyoruz" yalanı ile süslü reklam çabasına alet olmuş, kendisine sponsor bulmuştur. Madem ki çekip gideceksin sponsoru olmayan takımlara destek olmak gerekir.

5- Casa Ted Kolej ile birleşin o zaman! Ankara takımı, tamam sponsoru var ama ne kadar etkili olur? Birleşin Kolejle, yaptırın salonunuzu, Ankara'lı kalın, şampiyonluğa oynayın! Ama pardon, Ted Kolej iyi bir reklam unsuru değil sanırım..

Aklıma gelenler bunlar, Ercüment Hoca'ya ne olacak, yapılır mı bu tarzı dilek/öneri/şikayetler için de yorum butonu aşağıda..

Hiç yorum yok: