16 Temmuz 2008 Çarşamba

Camby Clippers'ta

Denver'a sadece ikinci tur draft hakları gönderilmiş ya da ben yanlış anladım.. Böylesine manyakça bir şeyi yapabilecek herhangi bir takım var mı bilmiyorum ama Gasol'e laf söyleyenler için iyi malzeme olsa gerek.. Geçen sene ligin en iyi pivotlarından birisiydi bu adam, blok kralıydı ve tek başına savunmaydı.. Nedir bu olay, çözebilen var mı? Yıllık 8milyon alıyor 34 yaşında diyorlar ama daha iyisi mi var piyasada, kimi alacaksın?

2 yorum:

keymark9 dedi ki...

yanlış bilmiyorsam draft hakları artı 10 milyon dolar da para verdiler camby karşılığında ama yine de denver ne yapmaya çalıştı anlamış değilim. heralde furyaya uyup small ball oynayacaklar ki bunu aslında oynayabilecek en iyi adam camby olabilirdi 4 kısanın arkasına karartıcı bir uzun. bunu yapmasını eğer kenyon dan bekliyorlarsa o günler geride kaldı

Cenky dedi ki...

Bu olay Denver'ın küçülme politikasıdır, bütçe daraltma, hedefsizleşme politikasıdır. Hatta bu olay politika değil düpedüz şarlatanlıktır. Anthony takas olursa şaşırmamak gerekir. Şu takasta aldıkları nakit parayı da lüks vergisi için ödeyeceklerdir. Camby'nin kontratı artı bu nakit parasal anlamda rahatlatırken takım sahibini, taraftar kazığa oturmuş gibi hissetmekte, ama Kroenke yeşilleri NBA vermektense kasaya koymak daha anlamlıdır zihniyetinde hayatını idame ettirmektedir.