15 Temmuz 2008 Salı

Jason Williams

Birkaç tane Jason Williams olsa da konumuz aktif basketbol yaşantısını sürdüren point guard olanı.. Bir döneme damgasını vurmuş, sadece estetik olsun diye mahallede arkadaşlarımızın kafasına topu yollamamızda başlıca ilham kaynağımız olmuştu.. O dönemlerde çok gözdeydi ve büyük bir yıldız olacakmış gibi duruyordu ama öyle olmadı.. Yavaş yavaş altıncı adam, ikinci veya üçüncü guard oldu.. Basketbol her ne kadar Nba aksini gösterse de dengeli ve kontrollü bir oyun, şuursuz hareketlere maç içinde çok az yer var.. Tüm maça yaymaya çalışırsanız da kariyerinizle ilgili ciddi problem var..

Bugünlerde büyük guard sorunları yaşayan Orlando J-Will ile görüşüyor, ancak Mikhael Pietrus'u kadrolarına kattıklarından Williams'ı alabilmek için birkaç oyuncuya yol vermeleri gerekiyor.. Bu iş olur mu bilmem ama J-Will Magic için iyi bir deneme olur..

1 yorum:

Cenky dedi ki...

Sanki tek yol Miami ile bir sign and trade yapması gibi duruyor(Redick'i içeren). Keza veteran minimuma oynamaz J-Will. Gelse de şenlensek, şöyle güzel bir "yüzüğe doğru" yazısı patlatsam :D