14 Kasım 2008 Cuma

Yeni Nesil Efes Pilsen

Ergin Ataman'ı bir koç olarak pek tutmadığım bilinir. Elindeki malzemeyi iyi kullanamama konusunda Murat Özyer ile ilginç bir rekabet halindedir. Bus ene Efes Pilsen gerek ligde gerekse Euroleague'de son derece kötü performanslar ortaya koyuyor. Kadroya yapılan takviyelerle insan daha fazlasını istiyor doğal olarak ama takımın yeni ve oturmamış olduğunu düşünen bir kesim de "bekleyin" diyor. Öte yandan ben Efes'in "beklememek ve hemen başarılı olmak" için otuzunu geçmiş tecrübeli oyunculara yöneldiğini düşünüyorum. Ayrıca geçtiğimiz sene Beşiktaş'ın başarısının önemli etkenlerinden Sinan ile Shumpert'in birden Nba'egelmiş Avrupalı muamelesi görmesine de anlam veremiyorum. Partizan maçını salonda izledim, bir insan hamle yapmak için en fazla bu kadar bekler. Az daha maç gidiyordu. CSKA maçını izleyemedim ama duyduğum kadarıyla Efes tarihinin en kötü oyunlarından birisi oynanmış. İşler iyiye gitmiyor, zayıf kaldı pota altı, Kaya'nın katkısı da çok düşük, Jones'u da anlayamadık henüz. Hadi bakalım Ergin, basketbolun Ersun Yanal'ı mı olacaksın, yarım sezonluk koç..

3 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
Charles Smith was the only one to resist the spectacular CSKA´3FG,18-25!!!
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Petar_Naumoski dedi ki...

Güzel blog beyler, ben de yeni başladım elimden geldiğince yazıyorum, ama sadece NBA hakkında. Avrupa ligi için burayı takip ederim.

pecuchet dedi ki...

Bu seneki Efes Ersun Yanal takımı değil Yılmaz Vural takımı resmen.Tribüne oynamak için Sinan Güler gibi basiretsiz bir adamla şekilleniyorlar.
Eğer bu takım bir iki sene daha böyle "kuluçka" sürecinde beklerse Ülkerspor gibi bırakır giderler. Evet inanması güç gibi geliyor ama böyle olacak gibi.