17 Ocak 2008 Perşembe

Uleb Cup'ta Haftanın Ardından

UlebCup'ta 9. hafta bizim için çok iyi geçti. Üç takımımız da zorlu rakipleri karşısında kazanarak gruplarında ki yerleri sağlamlaştırdılar. Salı günü ilk oynanan maçta Galatasaray rakibi CSU Asesoft'u 72-64 mağlup etti. Maçı son periyotta oynadığı güzel basketbolla kazandı ve gruptan çıkmayı garantiliyerek ikinci sıraya oturdu. Maçta Dee Brown ve Gaines iyi oyunlarıyla ön plana çıktı.
2. maçta Türk Telekom Alba Berlin deplasmanında 81-72 kazanarak grupta liderlik şansını sürdürdü. El Amin çıkışını bu maçta da devam ettirdi. Türk Telekom'un ribaundlardaki problemi bu maçta da bir kez daha görüldü. Bir an önce uzun pota altına uzun bir oyuncu transfer etmeleri gerekmekte.
Son maçta ise Beşiktaş Ovarense deplasmanında 91-80 galip gelerek grupta namağlup liderliğini sürdürdü. Maçta Kaya Peker 25sy 10rib'lik güzel performansı ile geçen haftaki Telekom maçındaki kötü oyununu unutturdu.

3 yorum:

hayalmeyal dedi ki...

açıkçası galatasaray'a dair umutlarım bu maçla beraber yıkılmaya başladı. dağınık bir oyun oynuyor takım, ayrıca bomboş tribünler önünde.. galatasaray uleb cup'ta seyirci sıralamasında sondan birinci sıradaymış, takımının böyle önemli bir maçında seyirci nerde acaba?

farawaysoclose dedi ki...

Hocam belki siz biliyorsunuz, Drobnjak nasıl oldu da sıfır bedene düştü??!!

Unknown dedi ki...

Ben de hayret ettim, en son Nba^de görmüştüm dalyan gibiydi.. Transfer edildiğinde Beşiktaş için pota altına önemli bir takviye olduğunu düşünmüştüm ancak şu haliyle üç numara falan oynayabilir ancak, belki tecrübesi faydalı olur.. Hayalet gibi olmuş :)