7 Şubat 2008 Perşembe

Opel Türkiye Kupası

Opel Türkiye kupası çeyrek final maçları yarın oynanacak dört karşılaşmayla başlayacak.

Eşleşmeler söyle:

Efes Pilsen-Beşiktaş Cola Turka; 20.00

Bence çeyrek finalin en dikkat çeken eşleşmesi; ligde ilk yarı oynanan maçta Beşiktaş çok rahat bir galibiyet almıştı ancak şu aralar ne Efes o kadar formsuz ne de Beşiktaş o zamanki gibi basketbol oynuyor. Ergin Ataman maç öncesi “Efes’i eleriz” gibi iddialı açıklamalarına devam etti, umarım çekişmeli bir maç olur.

Alpella-Fenerbahçe Ülker;17.30

Ligde ilk yarı oynanan maçta gülen taraf Alpella olmuştu fakat Fenerbahçe o zaman Ömer Aşık’ı daha kadrosuna katmamıştı. Geçen hafta ligde iki takım da Antalya’dan mağlubiyetle döndü, ilginç bir maç olacak gibi duruyor.

Banvit-Türk Telekom;15.15

Kupa maçlarının Ankara’da oynanmasının avantajını Telekom’un iyi kullanacağını düşünüyorum, ilk maçta rahat bir galibiyet alabilirler gibi duruyor yine de Banvit’i hafife almamak gerekiyor.

Oyak Renault-Karşıyaka; 13.00

Gary Neal’ı Barcelona’ya sattıktan sonra Karşıyaka ilk maçına çıkıyor, bunun olumsuz etkilerini sahada hissedeceklerini düşünüyorum, Neal olmadan neler yapabileceklerini merak ediyorum. Oyak Renault’un Karşıyaka’yı böyle yakalaması da büyük avantaj, güzel bir maç bizi bekliyor gibi.

Kupanın favorisi kim diye söylemek biraz zor oluyor çünkü bu sene takımlarımızın ne zaman nasıl bir basketbol oynayacağını bir türlü kestiremiyoruz. Yalnız şunu söyleyebilirim ki basketbol adına güzel bir haftasonu olacak.

1 yorum:

farawaysoclose dedi ki...

kupa geliyor kupaaa :)))
umarım çok eğlenceli geçer, beklediğimize değer!!
ilk gün sadece ülkergiller maçını izleyeceğim sanırım, bir de klasik maç simitlerinden götüreceğim.
herkese iyi eğlenceler