3 Şubat 2008 Pazar

Türk Telekom:92 Efes Pilsen:93

Öncelikle sahada mücadele muhteşemdi, iki takım da maçı kazanmak için elinden geleni yaptı, özellikle Telekom’un maçın son 5 saniyesinde bulduğu iki üçlük bile bunun göstergesi, sonuç olarak kazanan Efes Pilsen oldu ama son dakikalarda hakemlerin verdiği kararın bunda etkili olduğunu düşünüyorum. Basit fauller olarak görülseler bile son dakikalarda çalınan ve çalınmayan iki faul maçın kaderini etkiledi. Sahada El Âmin etkili olmasına rağmen son dakikalarda yorgunluktan birkaç şutu kaçırması performansına gölge düşürdü, Tutku’nun kritik zamanlarda sorumluluk alması güzeldi. Efes Pilsen de ise Ermal Kurtoğlu savunmada ve hücumda istekli oyunuyla galibiyette büyük rol oynadı, maç başında yanlış tercih olarak düşündüğüm Sconnie Penn son iki dakika hariç hiç etkili değildi son iki dakikada 10 sayı atması önemli bir şey tabi. Diğer önemli noktalar ise Ercüment Sunter’in son dakikada oyundan atılmasıydı, kritik dakikalarda hakemlerin verdiği hatalı kararlara tepki vermesi çok doğaldı çünkü ben TV karşısında sakin duramazken onun orada sakin durmasını bekleyemem.

Foto:Ntvspor.net

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu sezon Efes Pilsen üçüncü maçını aldı hakemlerle, Banvit ve Ksk maçlarındaki rezalet yönetime bugün bir yenisi daha eklendi.. Nedense maç sıkışınca hep Efes^ten yana kararlar çıkıyor. Recep Ankaralı önemli bir hakemdir ama yılların devlet memuru gibi antrenörü Ercüment abi de ondan aşağı kalmaz basketbolumuz için, o bile çıldırdıysa ne diyebiliriz bilmiyorum.. yine de sahaya dalmaması gerekirdi..

Osman dedi ki...

ercüment sunter'in atılması telekom'u olumsuz yönde etkilemedi, telekom ercüment hoca'nın taktikleri ile maçı bitirdi.. ercüment hoca atıldıktan sonra merih çakıroğlu'nun (yard. antrenör) cebinden bir kaset çalar çıkarttığı dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı, bende gördüm.. ;)