3 Mart 2008 Pazartesi

Quinton Hosley


Karşıyaka her zaman yabancı oyuncu seçiminde başarılı olmuştur, şimdiye kadar getirdikleri her oyuncu mutlaka takıma önemli katkılar yapmayı başarmıştır.. Sezona başladıkları Neal- Hosley - Marshall üçlüsü de doğru tercihlerdi, sezon ortasında Neal Barcelona^nın yolunu tutarak zaten anlatmak istediklerimi tescilledi.. Hosley ise sezon başından beri dört beş farklı takıma gideceği konuşulan bir oyuncu, önce Tau Ceramica, sonra Telekom ve Galatasaray, bir dönem sonra da Fenerbahçe ile anıldı adı.. Dün de Fenerbahçe potasına 43 sayı bırakıp 19 ribaund aldı.. İnsanlık dışı bir maç oynadı.. Aslında 2.5-3.5 gibi ara mevkilerin adamı ama Karşıyaka^da mecburen 4 gibi oynuyor, eline geçirdiği topu her zaman olumlu ve dengeli kullanmasa da gününde olduğunda ligimizin en önemli skoreri, zaten lig sayı krallığında da lider durumda..
Aslında ikinci turdan seçilip Nba^a kapağı atmak istiyormuş, bu ay Slam^deki röportajında böyle diyor, yine hedefi Nba, bir yolunu bulup dönecek gibi, iş yapar mı bilinmez ama 50bin $^a oynayan bir adamın daha fazlasını hakettiği kesin.. (Aslında şunca yabancıyı yollayan Efes^in de aklına gelir kendisi kesin..)

1 yorum:

efecantekin dedi ki...

Geçen sene Marcus'u Miami Heat'in yaz kampına gönderdiğimiz gibi, bu sene de Hosley'i de bir NBA takımının teknik ekibiyle konuşarka yaz kampına göndereceğiz..

George David'in söylediği gibi Karşıyaka Basketbol Şubesi, NBA tarafından takip edilmekte..Hatta yakın zamanda NBA takımlarından birisiyle ortak bir çalışma bile olabilir..