15 Nisan 2008 Salı

Golden State Warriors


"İnanmak başarmanın yarısıdır" takımı. Dün sahasında Suns'a kaybederek başarmanın diğer yarısını gerçekleştiremeyen ve muhtemelen Nba tarihinde en yüksek galibiyet oranıyla Playoff dışında kalan takımdır kendileri.. Bu ay Nba Türkiye'de geniş bir Golden State Warriors incelemesi var, kariyeri yerin dibine giren oyuncuların yeniden dirilişleri, üç kaptan Baron Davis, Stephan Jackson ve Matt Barnes'ın oyunları hakkında detaylı yazılar yazılmış.. Geçtiğimiz senenin sürpriz playoff galibi ve oynadıkları basketbolla herkesin en sevdiği takım Warriors bu sene playoff'ta yok, aslında bu galibiyet yüzdesiyle doğuda 4. sıradan giriyorlar playoff'a, yıllardır Nba takip ederim bu kadar dengesiz bir doğu-batı dağılımı hiç görmemiştim, son şanssız Denver mı olacak derken bilet Golden State'in elinde kaldı..

Aslında kendi sahalarında Denver'a kaybettiklerinde ve Cp3'ü Mvp yapmaya oynadıklarında kaybetmişlerdi playoff'u, Don Nelson her ne kadar sallamasa da biraz daha savunmaya odaklanmalı takım.. "Allah ne verdiyse basketbolu" bir yere kadar gelmenizi sağlıyor, ayrıca benche de takviye şart..

Bu arada eşleşmeler de yavaş yavaş şekilleniyor, özellikler doğudaki Washington - Cleveland çok iyi oldu, detaylıca incelemek lazım..

1 yorum:

keymark9 dedi ki...

eşleşmelerle ilgili bi yazı yazmıştım blogumda burada da özetleyeyim şampiyon suns olur...tamamını okumak isterseniz http://valandilamandil.blogspot.com