25 Nisan 2008 Cuma

Nba Playoffs #5


Toronto Raptors: 108 Orlando Magic: 94 (1-2)

Toronto'nun Avrupa'lı oyun tarzı epey zorlamıştı Orlando'yu, özellikle maçın başında fırtına gibi esip 20 üzerine farkı çeken Orlando ilk iki maçta disiplinli ve sakin oynayan Toronto karşısında maçın sonlarını zar zor getirmişti.. Şimdi serinin Kanada ayağındaki ilk maçta rahat bir galibiyet almış Raptors, seri Magic adına beklenenden zor geçecek gibi, bundan sonraki maç hayati.. Hido 7/12 gibi iyi br saha içi isabetiyle 26 sayı yapmış ama yetmemiş, ikinci maçın tartışılan adamı Calderon 18s 13as yapmış..

Washington Wizards: 108 Cleveland Cavaliers: 72 (1-2)

"Bir takımı üst üste üç kez eleyemezsiniz" bnu Arenas söylemişti, ikinci maçta 30 sayı fark yediklerinde biraz gülümsemiştim ama Wizards bu, Golden State ile beraber Nba'in en potansiyelli takımlarından.. Günlerinde olduklarında herkesi yenebilirler ama bu kadar ezici bir oyun ve fark beklemiyordum.. Arenas'ın sadece on dakika oynayıp iki sayı attığı maçta Cavs'ı parçalamışlar.. Muhteşem olacak bu seri, bir sonraki maçı yine Wizards almalı..

Utah Jazz: 92 Houston Rockets: 94 (2-1)

İşte hiç beklenmeyen bir şey.. Bu sezon kendi sahasında ligin en iyi takımı olan Jazz ilk iki maçı deplasmanda kazanıp kendi sahalarındaki ilk playoff maçında rakibe teslim oluyor.. Seri için yine 4-1 tahminim sürüyor ancak Rafer Alston'ın kadroya eklenip 20+ sayı katkısı vermesi yaramış gibi Rockets'a, Mehmet, williams ve Boozer double double yapsalar da gece iyi bitmemiş..

3 yorum:

keymark9 dedi ki...

ya dikkatimi çekti de hep benzer şeyler yazıyoruz gibi geliyor bana. özellikle etkilenmemek için yazmadan önce okumuyorum. sonra bir okuyorum ana aynı şeyleri ben de yazmışım...:)

keymark9 dedi ki...

bizim gördüğümüz doğruları birçok koçun görememiş olması da hayli ilginç tabi.

justbasicfacts dedi ki...

arenas ilk çeyrek sonunda sakatlanıp çıkmış daha sonra benche geri dönse de oyuna girmemiş. büyük ihtimal bir sonraki maçta da ilk beş başlayacak..

bu arada 36 sayı fark wizards klüp tarihi rekoru.