21 Nisan 2008 Pazartesi

Semih Erden


Kaybedilen Telekom maçı sonrasında Tanjevic'in üzerine yürüyen dev adam.. Aslında hepimizin yapmak istediğini yapan yanlış adam kendisi.. Sporcu; başına gelenleri kabul etmeli ve her zaman her şartta antrenörüne saygı duymalıdır, bunu es geçmesi mantıksız olmuş.. Biz izleyiciler olarak iş hakarete varmadığı sürece istediğimiz eleştirileri yapmakta özgürüz ve Tanjevic sağolsun bolca malzememiz var.. Ama Semih'in daha sakin olması gerekirdi, şimdi muhtemelen kadro dışı bırakılacak ya da Alpella yolunu tutacaktır.. Bir türlü adam gibi olmayan gelişimi açısından da son derece kötü, bir mucize olsa da Tanjevic şutlansa.. Yine de Semih'in ceza almasından yanayım, bir gerçek var ki Aydın Örs olsa böyle şeyler olmazdı.. Tamam maç içinde solomon ile birbirlerine agresif hareketleri olmuştur ama oyuncular onun da maçı kazanmak için böyle yaptığını bilirlerdi.. Şimdi Fenerbahçe kenar yönetimi oyuncuların çabalarına rağmen maçı kaybetmeye oynuyormuş gibi bir görüntü veriyor, her kararları hatalı ve bazen insanlar çileden çıkabiliyor.. Yazık oldu Semih'e, ancak hatırlatma yapayım Galatasaray futbol takımı herhangi bir oyuncu Feldkamp'a tekme tokat girişmeden yollamayı başardı, hiçbir şey için geç değil..

Haber Kaynağı;
http://www.ntvspor.net/pages/22802.asp

6 yorum:

Furkan dedi ki...

Başka bir antrenör olsa ne de olsa büyüğü ayıp etmiş Semih derdim ama Tanjevic olunca işler değişiyor içimden "Aferin Semih doğru yoldasın Fb eğer bu antrenör yüzünden sana ceza verirse sana Tbl liginde takım mı yok. Ya da sene sonu Draftı dener Nba'e gidersin." demek geliyor.

hayalmeyal dedi ki...

semih'in yaptığı şey gerçekten de hepimizin yapmak istediği şeydi. iyi olduğu bir maçta yaptığı bir hata yüzünden rasim'e insanlıktan çıkmış gibi davranmıştı tanjevic, maça arkasını dönüp mirsad'la uzun uzun kavga etmişti başka bir maçta. oysa aydın örs'ün bir bakışı yeterdi oyuncusunu cezalandırmaya.
bunlar profesyonel hareketler değil elbette onaylanamaz, ama fenerbahçe'de artık oyuncuların sabırlarının çok fazla zorlandığını düşünüyorum. biz dışardan izlemeye dayanamazken onlar içerde bütün bu saçmalıklara maruz kalıp ses çıkarmamak zorunda kalıyorlar, bir yere kadar işte. saha içinde de böyle bir olay olmadan artık son verilmeli tanjevic'in işine.

keymark9 dedi ki...

aslına bakılırsa bu olayın tek nedeni tanjeviç'in tavırları. her kaybedilen maçtan sonra oyuncuların suçuymuş gibi davranan bir antrenör. yetmezmiş gibi o kadar sağlam kadrosu olmasına rağmen takımı resmen solomonbahçe'ye çevirdi ki bu bile yeterli neden. oyuncu egosu diye bişey vardır. ki bu kadro geçen yıl eze eze şampiyon olmuştu o kadrodan tek eksik ibrahim kutluay. çok daha iyi bir kadroyla bu oyun oyuncuları da çıldırtıyor. iyi oynayan bir oyuncu bir bakıyorsunuz kenara geliyor ve birdaha oyuna girmiyor. işin ilginci aynı şeyleri milli takımda da yapıyor bu herif. keşke bıraksalardı semih temiz bi sopa çekseydi belki kendisine gelirdi.

hayalmeyal dedi ki...

fenerbahçe resmi sitesinde konuyla ilgili bir açıklama yapmış;

farawaysoclose dedi ki...

biraz geç takip ediyorum son haberleri cidden üzerine mi yürümüş???!! haha :D şöyle ileri doğru bir adım atsa yeterdi Semih, dev gibi zaten.
ceza alırmı ya da aldı mı bilmiyorum ama kendisinin gelişimi için bir süre yurt dışında oynaması faydalı olabilir. zaten bundan önce Sırbistan'da oynaması epey faydalı olmuştu.
tüh ya, acaba resmi var mı bu hadisenin??

Unknown dedi ki...

ben de heyecanlandım, biri devirecek Tanjevic'i diye ama olmadı.. Fenerbahçe de Semih'e ceza vermemek için olayı "taraftarla küfürleşme" klasiğine bağladı.. Basın mensupları da küfreden taraftarları duymaz genelde! aynı zamanda Semih küfrederken kendi takım arkadaşları perdeleri kapatırlar! garip olmuş.. Muhtemelen Semih özür dilemiştir..