13 Haziran 2008 Cuma

Türk Telekom.


Geçtiğimiz seneyi bir kupa bir de final ile kapatmak sanırım Telekom'a yetmedi, daha fazlasını arıyorlar. Serkan Erdoğan ve Asım Pars ile imzaladılar. Aslına bakılırsa Serkan tam Telekom'un hücum silahı olabilecek bir oyuncu, Uleb Cup ayarında, üst düzey bir skorer değil, Euroleague takımlarının ilk beşi için yeterli değil. Ama Telekom için iyi bir transfer. Asıl önemli olan Asım Pars'ın imzası. Yetenekli tüm uzunların Fenerbahçe'de olduğu ligimizde Asım geçtiğimiz seneki performansı ile göz doldurmuştu, biraz yaşlandı ve geç öğrendi basketbolu ama şu anda pota altında "adam gibi" durabilen ender uzunlardan. Efes Pilsen de istiyordu kendisi. El-Amin Ukrayna'ya döndü ancak bence kayıp değil, sadece Telekom'a olan sempatiyi arttırıyordu, dengeli bir guard değil. İyi bir point guard ile beraber, Michael Wright da dönerse önemli bir kadroya sahip olacaklar, ligimiz güzel, transferler de dengeyi korusun istiyorum..

Foto: Ntvspor

2 yorum:

Furkan dedi ki...

Türk Telekom bu iki trasferin yanında önemli Türk oyuncularını kaybetmezse ve giden Amerikalılarının yerini doldurusa Şampiyonluğa aday bir kadro kurmuş olur.geçen sene finalde FB Ülker'in karşısında duramayacakları açıktı.

farawaysoclose dedi ki...

Serkan'ın kişilik olarak Telekom'a uyum sağlayamacağına inanıyorum.
Telekom'a başarı getiren, egolarıyla birbirini ezmeyen, takım olabilen oyuncuları. Bu transferin iyi olduğundan kuşkuluyum.