23 Temmuz 2008 Çarşamba

CSKA Moskova 2008/2009

Şu ana kadar transfer döneminin en hareketli isimlerinden birisiydi CSKA ancak kadro oluşumu tamamlandı gibi, bu saatten sonra transferler duracak, yeni sezona hazırlıklar başlayacaktır. Yine de kadrolarına bir ekleme yaparlarsa ben de buraya eklerim.. David Andersen'i Barcelona'ya ve Theo Papaloukas'ı da Olympiakos'a kaptırdılar.. Ancak kadrolarına Maccabi'den Terrence Morris, Tau'dan Planicic'i katarak bu açıkları kapattılar.. Ayrıca Langdon ve Smodis ile olan kontratlarını da uzattılar ve Sasha Kaun ile anlaştılar.. 

Guard pozisyonunda Planicic ile Holden birbirini yedekleyecektir, Zisis, Shved ve Langdon da diğer kısalar, Langdon bir numaralı skor opsiyonu.. Forvetlerde Siskauskas değişilmez, Khryapa, Keyru, Kurbanov, Voronsevich gibi oyuncular da var.. Hatta Smodis bile zaman zaman oralarda oynayacaktır.. Pota altı ciddi anlamda kuvvetli.. Morris, Lorbek ve Kaun yeniler.. Smodis ve Savrasenko da canavar oyuncular bir de Zabelin var..

Avrupa'nın en iyi coach'u olan Ettore Messina'ya sahipler ve kadrolarında Siskauskas gibi bir oyuncu barındırıyorlar.. Son şampiyonun Euroleague.net'ten aldığım yeni sezon kadrosu şu şekilde, yine favoriler..

Zoran Planinic G 1.99 
Terence Morris C 2.07 
Sasha Kaun C 2.11 
Matjaz Smodis F 2,05 
Trajan Langdon G 1,92 
Viktor Keyru F 2.00 
Nikita Kurbanov F 2.02 
Nikos Zisis G 1.95 
J. R. Holden G 1.85 
Ramunas Siskauskas F 1.98 
Alexey Savrasenko C 2.15 
Artem Zabelin F 2.15 
Andrey Vorontsevich F 2.04 
Erazem Lorbek C 2.08 
Alexey Shved G 1.95 
Viktor Khryapa F 2.03 
- - - 
Ettore Messina (Head Coach)

Hiç yorum yok: