15 Ağustos 2009 Cumartesi

Basketbol Üzerine Saçmalayanlar #1


Selçuk Yula bugüne kadar okuduğum bir yazar değildi. Kendisi pek okunmaya değer yazılar da yazmıyordu, fakat Ekşi Sözlük'te linkini görüp okuduğum son yazısında gerçekten çok saçmalamış. Fanatik futbol yazarlarının sadece tutukları takımlara yaranmak için anlamadıkları konularda yorum yapmaları çok gülünç olabiliyor. Selçuk Yula'nın Kerem Gönlüm'ü bilerek doping yapmakla suçlaması ve Efes Pilsen'in şampiyonluğunu şaibeli ilan etmesi bu yorumların en komikleri arasına girebilir. Hatta tüm takım teste sokulsaydı diye bir laf da etmiş.
Ben Kerem Gönlüm'e sonuna kadar güveniyorum. Bilerek doping alma gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu durum için Ergin Ataman'ı suçlayan, Kambala doping cezası aldığında Aydın Örs'ü mü suçluyordu merak ediyorum.
Lütfen üzerinizdeki futbol formalarıyla basketbol yazısı yazmayın. Komik duruma düşüyorsunuz.

2 yorum:

Ahmet Arif Eren dedi ki...

Yula'nın yazısını okuduğumda ben de birşeyler yazayım demiştim. ama değmeyeceğini düşündüm. onu okumaya bile değmez. kendi içinde çelişen zeka yoksunu yazılarla vakit kaybetmemek lazım. iyi futbolcuydu ama sert toplara kafa vurmaktan; analiz yeteneğini kaybetmiş. zaten genel olarak futbol yazanların basketbola bulaşmaması bence en güzeli. olmuyor. fanatikilk dışında bir katkılarını daha da görmedim.

Unknown dedi ki...

şimdi de konuşsanız kambala ile keremin yaptığı aynı suçmu kambala kokain kulanmış kerem doping aradaki 7 farkı siz ulun artık