5 Ocak 2008 Cumartesi

Tarence Kinsey


Fenerbahce Ülker'in yeni transferi ABD'li oyuncu. İki sezondur Memphis Grizzlies forması giyiyordu. 23 yaşında 1,98 boyundaki oyuncu NBA'de 06-07 sezonunda 48 maçta oynayıp 12 maçta ilk beş başlayıp 7,7 sayı 2,0 ribaund 0,9 asist ortalamalarla oynamıştır. Bu sezon ise Juan Carlos Navarro'nun takıma katılmasıyla pek süre alamamıştır.

Gerçekten Fenerbahçe Ülker'in bir transfere ihtiyacı vardı ama bu mevkiye mi o tartışılır. Özellikle takımda dışarıdan hucum yapan Solomon, Mrsiç, Ömer Onan, Emir Preldziç, White gibi adamların yanında nerdeyse bütün sayılarını dışarıdan şutla yapan Mirsad varken hücuma daha fazla opsiyon katabilecek sırtı dönük pota altından oynayabilecek bir dört numara daha iyi olabiliridi. Ömer Aşık ve Semih Erden gibi savunma yönü kuvvetli Oğuz Savaş gibi iyi pivot hareketleri yapabilen genç uzunların yanında Vidmar gibi onlardan geri ve hiç bir tecrübesi olmayan bir oyuncu yerine tecrübeli ve genç oyunculara yardımcı olabilecek bir uzununu gelmesi iyi olabilirdi. Eğer Fener bu oyuncucuyu White'ın yerine aldıysa ve dediğim gibi bir pota altı oyuncusu da alacaksa o zaman yerinde bir transfer gibi duruyor.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bana pek iyi görünmedi ilk maç itibariyle, Drew Nicholas^tan bile zayıf, savunması yok denecek gibi, hücumda da Drew^ün 10^da 1^i.. Ama umarım açılır, farklı bir adamdır da ilk maç diye böyledir..