20 Nisan 2008 Pazar

Nba Playoffs #1


Dün oynanan dört maçla playoff'lar başlamış oldu. Birbirinden heyecanlı geçen maçlarla playoff atmosferini ve oyununu ne kadar özlediğimizi anlamış olduk, Nba Basketbolu'nun en güzel yanı bu playoff'lar, mümkün olduğunda maç izlemeye çalışacağım, dün iki maçı izledim, diğer ikisinin de özet görüntülerine baktım, skorlar ve kısa da olsa yorumlar şöyle;

Houston Rockets: 82 Utah Jazz: 93 (0-1)

Maçı Ntv ekranlarından izleyebildim, uykusuz kalmamıza değecek maçlardan değildi belki ama maç hakkında yorumlar için şu posta bakabilirsiniz.

New Orleans Hornets: 104 Dallas Mavericks: 92 (1-0)

İlk iki periyodu önde geçen Dallas üçüncü periyotta dağılmış.. Chris Paul her ne kadar normal sezon dışında olsa da Mvp yarışı için biraz daha prim yapmış.. Böylesine genç bir oyuncu için Playoff'ta Kidd karşısında 35 sayı 10 as gerçekten sağlam bir performans..

San Antonio Spurs: 117 Phoenix Suns: 115 (1-0)

Her ne kadar Phoenix'i favori olarak görsem de San Antonio Playoff geldiğinde değişen ve çıldıran bir takım.. Yani düşününce bu adamların ilk turda elenmesi imkansız gibi geliyor.. Dün de iki uzatmalı müthiş bir maç olmuş, Suns iyi başlamıştı ama Shaq daha 4 dakikada 3 faul almıştı, sonrası heyecan olmuş.. Duncan 40 sayı 15 rib yapmış, son saniyede üç sayı bile atmış, Spurs her zaman şampiyonluk şansı olan bir takım.. Yine hatırlattılar.. (Hala favorim Suns)

Cleveland Cavaliers: 93 Washington Wizards: 86 (1-0)

Gilbert Arenas arada girip 15-20 sayı atıyor, arada da gaz veren konuşmaları ekrana yansıyor.. Bir yandan spikerler geçmiş serilerin gergin olaylarından bahsediyor, LeBron topu eline aldığında Stevenson'ın "LeBron is Overrated" sözleri hatırlatılıyor.. Kolay sayı olmayacağını vurgulamak için sert fauller yapılıyor ve sonuna kadar heyecanlı bir maç geçiyor.. Bu seri en dikkatle takip edeceğim seri olacak, ilk maçın ayrıntıları için şu posta bakabilirsiniz..

1 yorum:

keymark9 dedi ki...

ilk maçlar tam beklediğim şekilde geçti. deplasmanda kazanan tek takım şimdilik utah. ki ilk maçlar sonunda büyük ihtimalle tek olarak da kalacakalr. suns spurs'e işlerinin kolay olmadığı mesajını verdi. ikinci maç yine texsas'da ve susn kazanırsa şaşırmam. dallas ise skor kısırlığından gitti diyebilirim. nowitzki ve howard dışında skor opsiyonu çıkaramadılar. ben terry'den bi patlama bekliyordum halbuki. ancak hala favorim dallas. cle-was eşleşmesi ise bana kalırsa beklendiğinden daha kolay olacak. lebron'u her maç bu kadar iyi tutamazlar ayrıca süper yıldız faulleri devreye girdikçe was'ın savunma direnci düşecektir.