21 Nisan 2008 Pazartesi

Nba Playoffs #2


Dün geceki maçları izleme şansı bulamadım, Orlando maçı çok uygun bir saatteydi ancak bir türlü doğru bir yayın yakalayamadım. La Lakers maçının da baş ağrısından dolayı ilk periyodunu izleyebildim, detayları maçın tamamını izleyen furkan bey aktaracaktır..

Detroit Pistons: 86 Philadelphia 76'ers: 90 (0-1)

Hepimiz 76ers'in en az bir galibiyet alabileceğini tahmin ediyorduk ama ilk maçı kazanıp saha avantajını ele geçireceklerini, devresini 15 sayı geride kapattıkları playoff açılış maçında Detroit'i yeneceklerini düşünemezdik bile.. Helal olsun, yeni Golden State olacaklar sanki, we believe ne diyeyim.. Detroit'i eleyeni baş tacı yaparım, go 76ers!!

Orlando Magic: 114 Toronto Raptors: 100 (1-0)

Orlando'nun turu beklenenden daha kolay geçeceğini düşünüyorum.. dün maç boyunca neredeyse hiç geriye düşmediler ve daha ilk periyotta 20 sayı fark yaptılar.. Magic iyi bir hücum takımı ancak savunma yapmak istediklerinde de ellerinden geliyor.. Hedo 21 sayı yaptı Dwight 25 sayı 22reb ile playoff açtı, her şey beklenildiği gibi..

La Lakers: 128 Denver Nuggets: 114 (1-0)

Lakers için de seri beklenenden daha rahat geçecek gibi, sadece ilk periyodu izlememe rağmen Lakers'ın Denver'a bir boy büyük geldiğini belirtmem lazım.. Gasol çılgın oynamış, Kobe'ye ihtiyaç bile duyulmamış.. Denver savunması iğrenç durumda.. Ai atılmış, herkes dellenmiş.. Ayrıntıları Furkan bey versin, izledi maçı..

Boston Celtics: 104 Atlanta Hawks: 81 (1-0)

boston 4-5 gömlek üstün rakibinden, hiç zorlanmadan uçar geçer bu turu.. Ama eminim doğudaki herkes en azından bir maç kazanıp Boston'ın fiyakasını bozmasını bekliyor Atlanta'dan.. Horford 20-10 yapmış, süpürülmenin ilk halkası gibi..

1 yorum:

keymark9 dedi ki...

detroIT'in maçı vermesinin tek nedeni gevşek olmaları. maç bitti sanıp bıraktılar resmen ama onca playoff maçına rağmen hala nasıl bu kadar tecrübesiz davranırlar ben çözemiyorum. orlando ise nelson'a bağlı bi nevi. çünkü hido ve howard'dan belirli katkıyı zaten alacaktır ancak oyun kurucu faktörü belirleyici olacak ford ve calderon karşısındaki oyunu magic'in serideki durumunu tayin edecek. denver bu savunmayla maç bile kazanamaz. boston'ı saymıyorum bile onlar detroit gibi gevşeyecek bi takım da değil(garnett faktörü bu işte)