16 Ekim 2008 Perşembe

Fenerbahçe Ülker:83 Ted Kolej:46


Ligin açılış maçında özellikle daha çok çekişme isterdim fakat bu sezon Telekom-Galatasaray-Efes Pilsen ve Fenerbahçe’nin birlikte oynayacakları maçlar hariç çok fazla çekişme göremeyeceğiz gibime geliyor. Özellikle bu takımlar eksikleri döndüğünde ve birlikte oynamaya daha fazla alıştığında diğer takımlarla oynayacakları maçlar formaliteye dönebilir.
Bu maç Fenerbahçe’nin bu sene neler yapabileceğini gösterebilecek bir maç olmadığından kapsamlı olarak Fenerbahçe yorumunu Tau maçı sonrası yapmak istiyorum. Bu maça baktığımızda başından sonuna ciddi oynayan bir Fenerbahçe vardı ve kalite farkını da skora yansıttı.
Ted Kolej belki sezon başı diye böyle olabilir fakat ilerisi için de hiç umut vermedi. Hücumda ve savunmada maçın hiçbir anında etkili olamadı. Tek, maçta bir taraf olduğunu hissettiğim an; Eric Hansen’in blok koyduğu zamanlardı, onun harici Fenerbahçe kendi başına oynadı. Daha önce Galatasaray’dan da kupada 39 sayı fark yiyen Ted Kolej bu sezon ligin en zayıf takımı gibi duruyor.
Skordan da anlaşıldığı gibi gerçekten maç hakkında konuşacak fazla bir şey bulamadım. Umarım BBL ileride daha çekişmeli maçlara sahne olur.

Foto:Ntvspor.net

3 yorum:

farawaysoclose dedi ki...

ilk hafta süprizini Banvit yapmış!

Furkan dedi ki...

efes'in takım olmak en büyük problemi ama banvitte crispin önderliğinde iyi bir hücum takımı olmuş, bu sene yukarıyı zorlayacaklar umarım süprizleri devam eder.

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
tonight it will have a more difficult game at Badalona agaisnt Joventut, although the young star Ricky Rubio is injured, Fenerbahçe will have difficulties with Mallet, Hernandez-Sonseca and Jasaitis.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)