14 Ekim 2008 Salı

Mario Kasun Sakatlanmış..



Efes için gerçekten çok kötü bir haber çünkü alternatifi olmayan bir oyuncu. Efes’te Kasun harici tam bir beş numara yok, Kerem ve Kaya ile oynayacakları pota altında da başka alternatif yok. Efes Pilsen bu sezon geniş kadrosunda genellikle dış oyunculara alternatif yarattı. En azından altıncı yabancının pota altına Kasun’a alternatif olabilecek bir oyuncu olmasını isterdim. Bu yüzden de kendisini sevsem de Shumpert’in yerine bir uzun transferi bekliyordum. Fakat Ergin Ataman Shumpert’i çok istiyordu herhalde çünkü alternatifini aldığı halde transfer etme şansı doğunca onu da aldı.
Bir de bu sakatlığa en çok üzülme sebeplerimden biri Kasun bu sezon en çok izlemek istediğim oyuncu. Onu izlememin biraz daha gecikecek olması üzücü.

1 yorum:

pecuchet dedi ki...

Skyliners, Köln, Zagreb gibi takımlarda oynadığı süreçte genellikle "şutör" idi sonra NBA yolları fiyasko falan (ki son sezonunda 2-3 arası bir ortalaması vardı yanılmıyorsam) daha sonra Barca da biraz adam oldu yükselişe geçti. Gene de bu adam pek tuttuğum bir oyuncu değildir.Ki zaten kendisi de bir takımın "yıldızı" olacak dirayeti gösterebilecek bir oyuncu değildir diye düşünüyorum fakat ne olduysa bu sene artık Efes Pilsende bir anda "superstar" oldu.