2 Nisan 2008 Çarşamba

Montepaschi Siena:73 Fenerbahçe Ülker:66


Dün akşam Siena karşısında istediğimizi alamadık. Eğer turu geçmek istiyorsak önümüzde iki maç var, ve bu iki maçı da mutlak kazanmak zorundayız.

Siena Efes karşısında izlediğimiz Siena'da farklı değildi, savunmada her topa atlayan fakat hücumda çok etkili olamayan bir takım. Rakip takımları, savunmasıyla vuruyor ve maçın hiçbir anında rahat hücum yapmasına izin vermiyor. Fenerbahçe'nin bunun bilincinde olarak maça çıkması gerekiyordu, hücumlarda daha garanti paslarla sayıya gitmesi gerekirdi fakat bunu başaramadı ve rakibin bir çok top çalmasına müsaade etti. Özellikle üç saniye karidoru içine uzunlarımıza atmaya çalıştığımız topların bir çoğunu kaptırdık. Yine de takım olarak bir çok hata yapmamıza rağmen maçı kazanabilecek duruma geldik, bir ara üçüncü periyotta öne geçmeyi başardık fakat bu dakikadan sonra rakip toplandı ve biz bir daha oyuna dönemedik.

Yarın Siena'yı Abdi İpekçi'de ağırlayacaz bu maçı kazanarak seriyi uzatmamız lazım. Turu geçmek yine de biraz zor olacak özellikle kendi antrenörümüz bile rakip takımı favori gösteriyorsa çok daha zor olacak.

foto:ntvspor.net

Hiç yorum yok: